Cloud harddrive

Cloud harddrive

Jaarabonnement, support Microsoft en Eigen Beheer Portal € 4,20 gebruiker/maand.

Cloud harddrive

Waarom Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 2048 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. U kunt makkelijk rechten aan uw Clouddrives geven, zodat u de controle houdt wat er met uw bestanden gebeurd.

Wat zijn de mogelijkheden van Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage Oplossing waarbij de bestanden volledig 2048bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL, uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag is in Nederland.

Altijd en overal uw data binnen handbereik en onbeperkte opslag en Cloud Hardeschijven*

U kunt via uw computer(s), Mac’s, smartphones en tablets (iOS, Android, Windows, Blackberry) en een online webportaal bij uw bestanden en mappen, waar u ook bent! U kunt onbeperkt al uw bestanden en mappen opslaan en u kunt Cloud Harddrives aanmaken, zoveel als u wenst (fair use policy)!

Synchroon Delen en Samenwerken

U kunt op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot uw Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per mail worden verzonden op uw aangeven.U kunt op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot uw Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per mail worden verzonden op uw aangeven.

Rechten makkelijk in te stellen

Als Cloud Harddrive beheerder (bedrijfsbeheerder), kunt u gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen, schijven en shares aanmaken, rechten toekennen en ontnemen. U kunt sommige gebruikers bijvoorbeeld alleen lees rechten geven.

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en uw data is 2048-bits encrypted

Alle apparaten en browsers verbinden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in uw browserwindow). Uw data staat encrypted op uw computer(s) en Mac’s en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijdert, zijn nog 30 dagen terug te vinden in uw online prullenbak in het online webportaal. Ook houden 14 dagen revisies van uw bestanden bij, zodat u een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.

Back-ups van uw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al uw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden uw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.

Diefstal Beveiliging en uw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive, is het mogelijk uw data op afstand te vernietigen op bijvoorbeeld uw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kunt u waarborgen dat uw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.

Uw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

U bent wettelijk verplicht uw data in Nederland op te slaan, onze Cloud Harddrive voldoet aan deze strenge voorwaarde. Onze datacentra hebben 2 ISO certificaten.