Saen-it passportal

Saen-it passportal

Wij laten het werken zoals het hoort

Veel bedrijven worstelen met het bijhouden en beheren van alle wachtwoorden die er binnen een organisatie zijn. We zien post-its aan een beeldscherm, stickers onder een toetsenbord, Excel documenten met de bestandsnaam “wachtwoorden.xls”, enz. Dat is naast zeer onveilig tevens erg onoverzichtelijk.

Ook ontstaan er vaak problemen als er een werknemer niet meer werkzaam is. Alle wachtwoorden dienen dan aangepast te worden omdat niemand weet welke wachtwoorden bij de desbetreffende persoon bekend waren. Vaak worden er onveilige en dezelfde wachtwoorden gebruikt omdat we als mens moeilijke wachtwoorden (en vooral veel) nu eenmaal niet kunnen onthouden. Logisch, maar zéér onveilig!

Saen-it passportal lost deze problemen op.

Wij maken voor voor de organisatie een eigen omgeving in onze passportal. Per gebruiker wordt er een persoonlijke kluis, een bedrijfskluis, een iPhone of Android app en plug-ins voor uw internetbrowser ontvangen. SAEN-IT heeft geen toegang tot deze omgeving, maar we kunnen wél de wachtwoorden die wij maken en verstrekken, met de gebruikers of groepen delen. Wij hoeven niet meer wachtwoorden per mail of via WhatsApp met te delen maar zetten het in de persoonlijke- of bedrijfskluis.

Gedeelde wachtwoorden kunnen zelf worden gewijzigd en worden hiermee meteen ook bij ons gewijzigd. Wachtwoorden die zelf worden gemaakt in de persoonlijke kluis zijn alleen voor de gebruiker zelf zichtbaar. Wachtwoorden in de bedrijfskluis zijn alleen zichtbaar voor gebruikers die toegang hebben tot de folders binnen deze kluis. Per afdeling of groep kan dit worden ingericht.

SAEN-IT heeft geen toegang tot een persoonlijke of bedrijfskluis. We kunnen wel zien of er wachtwoorden lang niet zijn gewijzigd of dat er wachtwoorden gewijzigd dienen te worden omdat een werknemer niet meer werkzaam is. Door gebruikmaking van Two factor authenticatie (2FA) wordt er gezorgd voor een veilige omgeving.

Samenvatting dienst

Hier komt een samenvatting van deze dienstpagina.

Saen-it passportal

Cloud-icon

Voordelen

✔︎ Two factor authenticatie (2FA) voor veilige toegang

✔︎ Centraliseer en beveilig uw zakelijke en persoonlijke wachtwoorden

✔︎ Bespaard helpdesk contact om te vragen naar een wachtwoord of wachtwoord reset

✔︎ Gebruikers hoeven niet meer te zoeken of te vragen naar wachtwoorden als deze zijn gewijzigd, wat tijd bespaard

✔︎ Stel mappen in om wachtwoorden te ordenen, te categoriseren en te beveiligen

✔︎ Beheer van alle medewerkers de toegangsrechten

✔︎ Ontvang meldingen van alle bekende wachtwoorden door vertrekkende medewerkers

✔︎ Genereer sterke en unieke wachtwoorden

✔︎ Wachtwoorden kunnen frequenter worden gewijzigd

✔︎ Wachtwoord history

✔︎ Back-up maken van uw omgeving

✔︎ Log in op opgeslagen websites met 1 klik

✔︎ SAEN-IT kan wachtwoorden delen met groepen of een individueel persoon en deze beheren

Cloud-icon

3 rechten structuren

Site administrator

✔︎ Binnen een organisatie zal er altijd minimaal 1 site administrator zijn. Deze site administrator kan gebruikers toevoegen, wijzigen & verwijderen. Wachtwoorden aanmaken, wijzigen & verwijderen. Folders & groepen aanmaken. En rapporten maken. Zo blijven alles overzichtelijk.


Site user

✔︎ Krijgen de beschikking over een eigen kluis en de bedrijfskluis (Company Vault) Site users kunnen wachtwoorden toevoegen en bewerken (als ze daar rechten voor hebben) En hebben toegang tot de internetbrowser plugins voor snelle website toegang (automatisch inloggen).


Site user limited

✔︎ Krijgen alleen de beschikking over een eigen kluis in de internetbrowser. Daar kunnen ze hun eigen wachtwoorden in bijhouden

 

 

 

 

 

 

Wij doen ook..

Verbindingen

Domein & Webhosting

Cloud Diensten

Beheer & Support

Hardware

Altijd bereikbaar

Eerlijk advies

Kennis van zaken

Betaalbare oplossingen