Werkplek online

Werkplek online

Jaarabonnement, support Microsoft en Eigen Beheer Portal € 4,20 gebruiker/maand.

Werkplek online

Wat is het:

Met Werkplek Online is er de zekerheid dat de kantoorautomatisering werkt en blijft werken. SAEN-IT verzorgt het complete beheer. Werknemers beschikken met Werkplek Online niet alleen op de zaak, maar ook thuis, onderweg of bij de klant over alle benodigde software en documenten. Werkplek Online werkt altijd via een beveiligde internetverbinding. De inrichting van digitale werkplekken is eenvoudig af te stemmen op persoonlijke wensen. En vooraf is er duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn.

Veilig en betrouwbaar:

Toegang tot ons beveiligde cybercenter vindt plaats middels veilige VPN software die op elke werkplek geïnstalleerd wordt. Uw applicaties en data worden veilig opgeslagen, beheerd en online beschikbaar. Als uw laptops of pc’s worden gestolen of beschadigd raken door calamiteiten als brand, blijven uw bedrijfsgegevens dus gespaard. Het datacentrum wordt 24 uur per dag bewaakt en werkt met de nieuwste filters om virussen en spam te onderscheppen.

Overal beschikbaar:

De 24-uurs economie leidt tot flexibilisering van de werktijden. Om files te vermijden, wordt er steeds meer thuis gewerkt. Maar klanten verwachten nog steeds direct antwoord op elke vraag. Werkplek Online biedt uitkomst. Daarmee hebben werknemers op elke plaats via een internetverbinding toegang tot alle programma’s en gegevens.

Wat is het verschil met andere aanbieders:

Met “Werkplek Online incl. Office” is er verder geen server meer nodig om bedrijfsspecifieke software (bijv. CRM of boekhoudsoftware) te kunnen draaien. En bieden wij volledige integratie met Microsoft Office 365.