BB

Webroot endpoint protection

Webroot endpoint protection

Cybercriminelen gebruiken nieuwe innovaties om ons aan te vallen.​ Webroot heeft elke methode, elk patroon en gedragskenmerk van bekende malware in zijn security cloud gestopt.​ Hierdoor is de IT-omgeving beter beschermd tegen cybercriminelen. Omdat Webroot nog niet zo bekend is in Nederland, vertellen wij kort hieronder waarom dit toch het beste beveiligingssysteem is voor een bedrijf.

Webroot

Wat is Webroot precies?

Webroot is een leverancier van slimme endpoint antivirusoplossingen. Webroot wordt gebruikt bij endpoints en bedrijfsnetwerken. Internetbedreigingen worden in real-time opgespoord en gestopt. Daarbij maakt de locatie van de internetverbinding geen verschil. Kortom: Webroot beschermt de internetverbinding preventief tegen bedreigingen. Denk aan bescherming op URL’s, IP-adressen, bestanden en mobiele apps. Voortaan is de organisatie hierdoor beter beschermd tegen datalekken en virussen.

Waarom is Webroot een betere keuze dan een andere leverancier?

We zijn steeds op zoek naar betere en slimmere manieren om onze systemen te beschermen. Eén manier hiervan is het werken met Webroot.

Cybercriminelen worden met de dag slimmer en maken steeds gebruik van nieuwe innovaties. Daarom is Webroot wenselijk die iedere methode, ieder patroon en ieder gedragskenmerk van bekende malware in zijn security cloud stopt. Nu kan er namelijk ook malware worden gestopt die nog niet eerder bekende methodes toepast. Dat komt doordat gedeeltes hiervan overeenkomen met gedragsmethodes uit de cloud. Dit biedt zo dus een betere bescherming.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Zodra er nieuwe malware uitkomt, wil je hiervan op de hoogte gesteld worden om de organisatie hiertegen te kunnen beschermen. Webroot levert de nieuwste beveiliging direct mee met de security cloud. Het systeem kan deze database raadplegen om iets verdachts op te zoeken. Deze data is zo volledig, dat ook de grote Enterprise bedrijven in Nederland en over de hele wereld hierop vertrouwen.